Logo Utrecht University

Humanities Honours Programme

Nieuws

Gezocht: bestuursleden voor de studievereniging

Beste iedereen,
 Als aanvulling op het verhaal over de studievereniging gister: het lijkt ons een goede volgende stap in het opbouwen van de Humanities Honours community om een vereniging op te richten die de communicatie naar het programma faciliteert en de financiële kant van activiteiten vergemakkelijkt. Voor dit laatste is KVK-registratie met notariële akte (en dus ook statuten) vereist. Dit en ook het feit dat we graag iets duurzaams willen neerzetten zijn de redenen dat we een “officiële” vereniging willen. Wat betreft de inrichting van de vereniging hoeft deze niet te lijken op doorsnee studieverenigingen. We willen graag snel ingeschreven zijn maar over de invulling van de vereniging kunnen we daarna nog discussiëren.
Voor de notariële akte moeten we bestuursleden benoemen. Dit zullen Honoursstudenten zijn die het leuk lijken de kar een beetje te trekken. We hebben nog geen vaste mensen op het oog hiervoor maar weten zeker dat er interesse is onder jullie!
 Wat betreft een bijeenkomst over de studievereniging, wij kunnen allebei niet op de 11e en het zou opzich handig zijn als we de info kunnen overdragen die we al hebben verzameld. Daarom stellen wij voor: woensdag de 12e om 19.15 uur. Wil je graag de kar trekken (zoals al eerder super neutraal vermeld staat) stuur een mail naar s.l.e.rouschop@students.uu.nl (Sven) of s.deroode@students.uu.nl (Simone) of allebei :D.    
 
Groetjes,
Sven en Simone