Logo Utrecht University

Humanities Honours Programme

Nieuws

Juryleden gezocht voor NK debatteren voor scholieren

De Universiteit Utrecht helpt het Nederlands Debat Instituut dit jaar met de organisatie van het NK Debatteren voor scholieren. Daardoor hebben onze honoursstudenten de kans om jurylid te worden bij dit evenement. De organisatie is op zoek naar dertig personen. Je krijgt daarvoor een gratis training van het Nederlands Debat Instituut en jureert debatten tussen scholieren tijdens een van de drie voorrondes op vrijdag 11 november, zaterdag 26 november of vrijdag 2 december. De locatie is: het Stedelijk Gymnasium in Utrecht. Heb je een voorronde gejureerd, dan maak je kans om gevraagd te worden om te jureren tijdens de finaledag bij de Universiteit Utrecht (Uithof) op zaterdag 21 januari 2017.

 De training is op donderdag 3 november van 9.00-12.00 uur. Naast het volgen van de voorbereidende training van3 uur, hoef je niets voor te bereiden. Je krijgt als student-jurylid na afloop een certificaat en kunt deze activiteit natuurlijk op je cv zetten. Je bent deze dag het visitekaartje van de UU.

 Interesse? Geef je naam, telefoonnummer en e-mailadres uiterlijk vrijdag 7 oktober a.s. door via honourscollege@uu.nl.