Logo Utrecht University

Humanities Honours Programme

‘Student Research Conference’ in Nijmegen

Op woensdag 30 november 2016 vindt aan de Radboud Universiteit Nijmegen de zevende editie van de ‘Student Research Conference’ plaats. Tijdens deze conferentie zullen studenten van Nederlandse en Vlaamse universiteiten en hogescholen hun bacheloronderzoeken presenteren en strijden om de titel ‘Beste Bacheloronderzoek van Nederland en België’. Bekijk dit korte filmpje om een idee te krijgen van het verloop van de dag.

Een comité heeft 64 onderzoeken geselecteerd. 32 worden er met een workshop gepresenteerd en 32 met een poster.

Aan het einde van de conferentie worden de prijzen uitgereikt. De workshopstudenten maken kans op de onderzoeks- en publieksprijs binnen de categorieën: ‘Taal, Cultuur & Recht’, ‘Exact’, ‘Economie & Maatschappij’ en ‘Medisch & Gezondheid’. De workshopstudenten worden beoordeeld door een professionele jury. De studenten die hun onderzoek presenteren met een poster maken kans op de prijs voor de beste poster. De winnaar van deze prijs wordt gekozen door het publiek.

De ‘Student Research Conference’ is een uitgelezen kans voor (honours)studenten om inspiratie op te doen voor eigen onderzoek. Misschien kan je met dat onderzoek volgend jaar zelf aan de conferentie deelnemen. Deelname is gratis. Registratie via deze link is verplicht.