Logo Utrecht University

Humanities Honours Programme

Cultureel Nederland

Nieuw serie: Met een studentenbeurs door cultureel Nederland

Bij de bijeenkomst Kunst of koopwaar recent in Amsterdam merkte Gijs Scholten van Aschat op dat het Nederlandse culturele landschap enorm rijk is, maar dat veel mensen zich daar nauwelijks bewust van lijken te zijn. Daarmee raakte hij een snaar. Daarom is er een nieuwe serie op de blog van het Humanities Honours Programma: ‘Met een studentenbeurs door cultureel Nederland’. Het doel van de rubriek is om zoveel mogelijk instellingen uit het rijke culturele leven van Nederland onder de aandacht te brengen en tegelijk op alle (kortings)mogelijkheden voor studenten te wijzen.

Het eerste artikel in de serie staat nu op de blog. Alle deelnemers (studenten en docenten) aan het Humanities Honours Programme zijn van harte welkom om een bijdrage te leveren. Word reporter en schrijf een artikel over een Nederlandse culturele instelling met een bijzondere reputatie!

Wil je een artikel schrijven of heb je vragen/opmerkingen? Mail dan naar h.f.roodbeen@uu.nl

 

copyright foto: Jordi Huisman