Logo Utrecht University

Humanities Honours Programme

Agenda

31 March 2017
09:30 - 17:00
Literatuurmuseum, Prins Willem-Alexanderhof 5, Den Haag

Collegedag Nederlandse literatuurgeschiedenis

Een tip voor iedereen die zijn kennis van de Nederlandse literatuur wil opfrissen.

Op 31 maart organiseren het Historisch Nieuwsblad, het Literatuurmuseum, de Taalunie en uitgeverij Bert Bakker samen een collegedag Nederlandse literatuurgeschiedenis. In vijf lezingen komen belangrijke literaire stromingen en hun invloed op de Nederlandse cultuur aan bod. De auteurs van verschillende delen van de Geschiedenis van de Nederlandse Literatuur tekenen voor deze lezingen (Frits van Oostrom, Herman Pleij, Inger Leemans, Gert-Jan Johannes en Jacqueline Bel). Een bezoek aan het Literatuurmuseum is ook inbegrepen.

Kijk voor meer informatie en aanmelding op de website van het Historisch Nieuwsblad.