Logo Utrecht University

Humanities Honours Programme

Actualiteit

6 April 2017
16:30
zaal 1636, Academiegebouw, Domplein 29, Utrecht

‘Niet de kiezer is gek’ – In gesprek met Tom van der Meer

Naar aanleiding van afgelopen verkiezingen en de door de partijen gevoerde verkiezingscampagnes, organiseert het Humanities Honours Café op 6 april een lezing met professor Tom van der Meer. Tijdens deze lezing zal van der Meer zijn boek Niet de kiezer is gek bespreken. In zijn boek betoogt hij dat er geen sprake is van een crisis van de democratie, maar dat de kiezer juist zijn werk doet. Na de lezing is er ruimte om vragen te stellen en in discussie te gaan met van der Meer. Vind je politiek interessant en wil je graag in een academische setting je mening hierover uiten? Dan nodigen wij je op 6 april om 16:30 uur uit in zaal 1636 (bij binnenkomst meteen links) Academiegebouw Universiteit Utrecht, Domplein 29.

Lees hier een interview met Van der Meer in NRC.