Logo Utrecht University

Humanities Honours Programme

Nieuws

Scribendi Honors Magazine

Waarde Honourabelen,

als de zomer nog in het hoofd zit is het zaak deze uit de pen te laten vloeien: het jaarlijkse honoursblad Scribendi zal binnen afzienbare tijd weer worden uitgegeven en tot 13 oktober kunnen inzendingen worden verstuurd.

Scribendi is een initiatief van honoursstudenten uit New Mexico, en beschrijft zichzelf als ‘The lit mag for Honors’. In hun blad publiceren zij na een grondige selectie de beste intellectuele en creatieve arbeidsresultaten van honoursstudenten van heinde en verre. Niet alleen smeuïg wetenschapsfilosofisch proza wordt gewaardeerd. Ook de beeldende kunsten, poëzie, fotografie, het kortverhaal, architectuur, mode, geluiden, bewegende stimuli en andere woorden en dingen die men als kunst kan definiëren en te communiceren zijn worden door Scribendi onder de loep genomen.
Als het delen van je ziel met de buitenwereld geen intrinsieke waarde voor je heeft is het nog van belang te melden dat er een geldprijs aan publicatie in Scribendi verbonden is. In elke categorie wordt een hoofdprijs van 250 dollars uitgereikt.

Meer informatie is te verkrijgen op hun website: http://scribendi.unm.edu/