Logo Utrecht University

Humanities Honours Programme

Agenda

21 June 2018
19:15 - 21:30

AKT Symposium

De media zijn al enige jaren onmiskenbaar deel van ons dagelijks leven, en dit wordt alleen maar meer. Wie is er niet een keer verdwaald geraakt omdat je Maps app het ineens niet meer doet, wie is niet 24/7 in contact met elkaar via WhatsApp, Facebook, Twitter, Instagram, Tumblr, enzovoort? En hoe gaan al die media zich in de toekomst verder ontwikkelen?

De mate waarin wij inmiddels afhankelijk zijn van al deze technologische hulpmiddelen is vaag – kunnen we echt al niet meer zonder of valt het allemaal wel mee? Over deze en andere vragen willen we het graag met jullie hebben op donderdag 21 juni.

We zullen de avond beginnen met de vertoning van de film Blauw Licht van Wietske en Eline (tevens première!), om daarna onder het genot van een hapje en een drankje met nader bekend te maken experts (spannond!) in gesprek te gaan over de potentiële gevolgen van onze hedendaagse mediamaatschappij. Achteraf zijn jullie van harte welkom om na te blijven borrelen.