Logo Utrecht University

Humanities Honours Programme

Agenda

7 January 2020
16:30 - 19:30
Parnassos Cultuurcentrum

Morgen: Plenaire Bijeenkomst Terreinverkenning

Dinsdag 7 januari is het weer tijd voor een plenaire bijeenkomst, ditmaal in het thema overtuigen! Stefan van der Stigchel, professor cognitieve psychologie, zal uitleggen hoe de cognitieve kant van aandacht werkt en brengt dit in verband met het thema van de avond. Onno L’Ortye, grafisch ontwerper, laat zien hoe je grafisch ontwerp kunt inzetten om de toeschouwer te overtuigen, en voormalig LAS-student Tim Homan vertelt hoe hij overtuigingskracht inzet in zijn werk als gemeenteraadslid.

Zorg dat je goed oplet, want na de sprekers zullen de eerstejaars Honoursstudenten hun posters van Terreinverkenning presenteren. Zij kunnen de nieuw opgedane vaardigheid meteen inzetten om hun publiek te overtuigen van hun onderzoek. Natuurlijk is er bij het presenteren van de posters ook een kans om wat te drinken en te genieten van quiche, soep en sandwiches.

Wil je nog snel even meer lezen? Kijk dan hier.