Logo Utrecht University

Humanities Honours Programme

Agenda

11 February 2020
17:30 - 22:30
Drift

Carrièrenacht Geesteswetenschappen

Vraag jij je ook wel eens af: waar zijn alle geesteswetenschappers nadat zij zijn afgestudeerd? Waar kunnen wij later werken en wat maakt geesteswetenschappers tot goede werknemers? Hoewel we vaak horen dat geesteswetenschappers een lage baankans hebben of onder hun niveau werken, komen veel alumni op fantastische plekken terecht! En op de Carrièrenacht Geesteswetenschappen vertellen zij precies waar, waarom, en wat hen zo gezocht maakt. Geef je dus nog snel op voor een van de vele verschillende workshops die op 11 februari plaatsvinden op de Drift, geef je op voor een praatje met alumni, of om kennis te maken met recruiters die staan te springen om geesteswetenschappers aan te nemen.

Geef je wel van tevoren hier op voor het onderdeel waar je heen wilt!