Logo Utrecht University

Humanities Honours Programme

Agenda

10 March 2020
17:15 - 18:30
Drift 23 012

Allerlaatste thesisbijeenkomst

Dit jaar schrijven veel honoursstudenten hun thesis. Voor studenten in het HHP ziet dat er iets anders uit: aan de honoursthesis worden andere eisen gesteld dan aan de reguliere thesis en het is goed om je hier echt bewust van te zijn. Daarom organiseerde het Humanities Honoursprogramma eerder dit jaar al drie thesisbijeenkomsten, waar informatie over de honorsthesis gegeven werd door Koen Ottenheym.

Voor diegenen die nog niet de kans hebben gehad een van deze bijeenkomsten bij te wonen, heeft Koen nog één allerlaatste sessie in het leven geroepen. Ben je dus niet bij een eerdere bijeenkomst geweest en schrijf je wél je thesis dit jaar? Geef je dan tijdig op via humanitieshonours@uu.nl.