Logo Utrecht University

Humanities Honours Programme

Bijeenkomst

Organiseer jij de slotbijeenkomst dit jaar?

Op 16 juni sluiten we het honoursjaar af met een prachtige slotbijeenkomst, waar de tweedejaarshonoursstudenten die dit jaar hun thesis schrijven de resultaten van hun werk presenteren. De bijeenkomst vindt plaats in de Lutherse Kerk en de catering wordt op locatie verzorgd. De bijeenkomst wordt georganiseerd door honoursstudenten zelf, dus het Humanities Honoursprogramma is op zoek naar studenten die daar enthousiast van worden!

Deze bijeenkomst is dé kans om het eenzame thesisproject gezamenlijk af te sluiten en gezelligheid in het proces te geven! Het is dus belangrijk dat de bijeenkomst zo georganiseerd wordt dat er ruimte is voor gesprek. Hoewel de datum en locatie al vastliggen, is het verder aan de organisatie om dit evenement vorm te geven en daar heb je dus alle vrijheid in.

Klinkt dat als een leuke uitdaging voor jou? Mail dan naar Koen Ottenehym en Judith Lavrijssen op humanitieshonours@uu.nl.