Logo Utrecht University

Humanities Honours Programme

Agenda

12 March 2020
17:15
Drift 23 104

Alumni-avond: Talent op de Universiteit

Het Humanities Honoursprogramma heeft inmiddels al een lange lijst met alumni en daarom organiseren wij voor het eerst een alumni-avond, waar zowel studenten die nu het programma volgen als studenten die het inmiddels hebben afgerond welkom zijn! Let op: in verband met de catering vragen we je wel je even op te geven.

Deze eerste avond speciaal voor alumni van het humanities honoursprogramma! Deze avond combineert het beste van het honoursprogramma: interessante inhoud vanuit een interdisciplinaire hoek én gezelligheid tijdens de borrels. Als (oud)honoursstudent heb je vast wel eens nagedacht over de manier waarop jouw talent op de universiteit tot bloei kon komen of de manier waarop het honoursprogramma studenten wellicht de kans biedt hun talenten te ontwikkelen. We bekijken deze vragen vanuit een historische lens, met bijzonder hoogleraar Leen Dorsman, en een filosofische, hedendaagse, met de auteurs van het pasverschenen Studentendenken. Praat tijdens de borrel na met vrienden uit het HHP of met huidige studenten!

Programma
17:15 uur: Inloop
17:30 uur: Lezing Leen Dorsman
18:00 uur: Lezing en interactief deel door Luuk Brouns, Veronique Scharwächter en Daniel van Wyngaarden
18:30 uur: Borrel