Logo Utrecht University

Humanities Honours Blog

Actualiteit

Ongehoord IV: Nieuwe editie!

De nieuwe uitgave van Ongehoord, het magazine voor en door HHP-studenten, is online beschikbaar!

Door Max Trommelen.

In deze editie nemen we een stap terug van de hectiek van de Coronacrisis. Je leest een interculturele dialoog over verlies en herinnering, een essay over het eeuwige leven van kunst en een column van Geschiedenisdocent Pieter Huistra. Ook staan we stil bij de rol van hoop, tegenover cynisme en pessimisme, in het werk van verschillende filosofen. Een pijnlijk actuele en razend interessante uitgave dus! Wil je meer lezen van Ongehoord of ken je het tijdschrift nog niet? Ga dan snel naar hun website. Hier vind je ook leuke updates vanuit de redactie én maandelijkse stellingen om je aan het denken te zetten.