Logo Universiteit Utrecht

Humanities Honours Blog

Actualiteit

Ongehoord: Nieuwe Projecten

Van de redactie van Ongehoord

Nu het eerste blok voorbij is en een nieuw blok is aangebroken, willen wij jullie erop wijzen dat er weer papers en essays naar Ongehoord gestuurd kunnen worden! Voor wie ons nog niet kent: wij zijn een commissie binnen SV Eureka die elk jaar meerdere magazines maakt waarin papers en essays van studenten van het Humanities Honours Programme verzameld worden. Heb jij nog ergens een paper/papers liggen waarvan je het zonde vindt dat alleen je docent deze heeft gelezen? Vul dan het contactformulier in op ongehoordjournal.com of stuur een mailtje naar ongehoord@sveureka.nl.

Naast ons tijdschrift hebben we een gloednieuwe website waarop we columns, kunstzinnige uitingen en korte artikelen plaatsen. Sinds kort publiceren we ook recensies op onze website. Door een mailtje te sturen naar ongehoord@sveureka.nl met daarin je naam, adresgegevens en het boek dat je wil recenseren, kun je gratis een pas verschenen boeken ter recensie aanvragen bij ons. Je mag natuurlijk ook een recensie schrijven van boeken die je zelf al in de kast hebt staan.

Tot slot geven we aan het einde van het academisch jaar voor het eerst een themanummer uit. Het thema van dit nummer is identiteit. Je kunt op verschillende manieren bijdragen aan dit nummer. Op de beginpagina van onze website staat een Mentimeter waarbij je woorden kunt invullen die volgens jou met het thema identiteit te maken hebben. Je woord wordt direct opgenomen in de woordwolk. Deze woordwolk gaan wij gebruiken bij het samenstellen van het tijdschrift en kunnen ter inspiratie dienen als je een artikel voor het tijdschrift wil schrijven. Daarnaast kun je natuurlijk een paper schrijven of een al geschreven paper insturen dat te maken heeft met identiteit. Ook staan we open voor creatieve uitingen die met identiteit te maken hebben, zoals verhalen of gedichten of leuke ideeën voor interviews.