Logo Universiteit Utrecht

Humanities Honours Blog

Actualiteit

Nieuw: Maatschappelijke Stage

Een van de leerlijnen van het HHP is maatschappelijke betrokkenheid. Om hier invulling aan te geven is het vanaf dit jaar mogelijk om een korte maatschappelijke stage te lopen. Deze kun je ook gebruiken om je Honours portfolio aan te vullen.

Sinds deze maand is er een nieuwe pagina beschikbaar op het Honours blog met meer informatie over de maatschappelijke stage. Op deze pagina staan alvast een aantal organisaties waar je terecht kunt, zoals Utrecht Data School, IHLIA LGBTI Heritage, en Studium Generale. Daarnaast vind je er een stappenplan om je op weg te helpen met je maatschappelijke project.

Er zijn veel mogelijkheden om kennis die je hebt opgedaan binnen je vakgebied te vertalen naar de praktijk. Zo kun je ervoor kiezen om je aan te sluiten bij een bestaand project, maar je kunt ook aan de slag gaan met een eigen voorstel.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem een kijkje op de nieuwe pagina!