Logo Universiteit Utrecht

Humanities Honours Blog

Agenda

25 maart 2021
15:00 - 17:00
MS Teams

Portfolio Brainstorm

For English see below

By SV Eureka

Weet jij nog niet wat voor activiteit je wil doen voor je portfolio? Of zit je juist bomvol ideeën, maar weet je niet zeker hoe je ze moet uitvoeren? Eureka organiseert een portfolio brainstorm! Er zullen enkele ouderejaars HHP-ers zijn, iemand van Studium Generale (een platform voor het organiseren van evenementen), en er zullen student-assistenten komen vertellen over maatschappelijke stages.Dit is dé gelegenheid om al je vragen te stellen, ideeën op te doen en om mensen te leren kennen die jou kunnen helpen. Wees erbij op donderdag 25 maart van 15:00 tot 17:00 in de Eureka Teams!


Are you not sure yet what kind of activity you want to do for your portfolio? Or are you full of ideas, but are not sure how to execute them? Come to the Eureka portfolio brainstorm! There will be a number of experienced HHP students, there will be someone from Studium Generale, a platform for organising events, and student assistants will come to tell you about societal internships. This is the perfect opportunity to ask all your questions, to get ideas and to get to know people who can help you. We look forward to seeing you there on Thursday 25 March from 15:00 until 17:00 in the Eureka Teams!