Logo Universiteit Utrecht

Humanities Honours Blog

Actualiteit

4 mei-lezing – Over Herdenken

Via Studium Generale

Op dinsdag 4 mei om 20:30 uur houdt Ellen Deckwitz in het Academiegebouw de 4 mei-lezing. Over herinnering, zwijgen en de (on)macht van taal.

Ellen Deckwitz ken je misschien van de twee veelbesproken dichtbundels Hogere natuurkunde en De steen vreest mij, of van de podcast Boeken FM, haar columns in het NRC of haar poetry slam-optredens. Of je kent haar niet, maar dan is dit een uitgelezen kans om dat te veranderen. Studium Generale mag 26 UU-studenten uitnodigen voor deze lezing. De capaciteit is vanwege coronamaatregelen beperkt. In dit geval is dat een pluspunt, want het betekent een unieke ervaring.

Wil je de lezing bijwonen?
Je kunt je inschrijven via deze link:  https://fd21.formdesk.com/universiteitutrecht/SGspeciaalvoorstudentenAanmelden

Je kunt per inschrijven slechts 1 stoel reserveren. Als je met je vrienden wilt gaan, mag je op hetzelfde e-mailadres meerdere tickets kopen.

Voorkom alsjeblieft dat je per abuis niet op komt dagen. Vanwege het geringe aantal te vergeven plaatsen missen we een lege stoel snel.

Meer informatie over de 4 mei-lezing vind je hier. Behalve voor de 4 mei-lezing geeft Studium Generale ook tickets weg voor vier andere activiteiten. Welke dat zijn vind je dan weer hier.