Logo Utrecht University

Humanities Honours Programme

Over de blog

Beste blogbezoeker,

De blogredactie heet jullie met alle egards welkom op de blog die zal dienen als platform voor studenten van het Humanities Honours Programme. Het voldoet volledig aan het voor (…) en door (…) cliché. Dit houdt in dat de invulling van deze pagina wordt aangeleverd door studenten en docenten van het HHP.

De voorpagina van de blog is gevuld met agendapunten, nieuws over de Honoursgemeenschap en voor de gemeenschap relevant geachte zaken. Indien je zelf een bijdrage hebt die je interessant lijkt voor andere honourabelen dan kun je deze in een mail sturen naar j.visser5@uu.nl.

Onder het kopje ‘Praktische Informatie’ zijn zaken als het subsidieaanvraagformulier voor het organiseren van een activiteit, en relevante Osiris-links en informatie over bijvoorbeeld het portfolio en de Honours-thesis te vinden. Ook houden we een onderzoeksarchief bij, waar afgeronde researchseminar-projecten worden geëtaleerd. Mochten er projecten zijn die hier nog niet op staan, dan kun je hiervoor een mailtje sturen naar het bovengenoemde e-mailadres.

Binnenkort zullen de eerste stukken verschijnen onder het kopje “Ongehoord”. Dit is het academische tijdschrift van het Humanities Honours Programme, opgezet door SV Eureka. In de fysieke versie van het tijdschrift verschijnen alleen academische papers. Op de blog zullen ook opiniestukken en interviews te vinden zijn.

Mvg

Jobke Visser