Humanities Honours Blog

Blog

Honours Jaarboek Enquête

Dit bericht is alleen bedoeld voor de Humanities Honours Studenten die hun programma zijn begonnen in het academische jaar 2021-2022. Ben je eerder of later gestart met het HHP? Dan vragen we je vriendelijk om deze mail te negeren.

 

Beste Humanities Honours Studenten die hun programma zijn begonnen in het academische jaar 2021-2022,

 

Wij, Lisa Pais, Naomi Livius en Anne Jaegers, zijn een honours-jaarboek aan het maken. We hebben jouw hulp nodig bij het vullen van het jaarboek met profielen, grappige verhalen en serieuze antwoorden. Zou je alsjeblieft deze Google Forms-enquête zo gauw mogelijk voor ons in willen vullen?: https://forms.gle/o2xeLXTQRR3nLShG6 . Alvast heel erg bedankt!

 

Mocht je tegen wat voor problemen dan ook aanlopen, stuur dan een mailtje naar Anne (j.m.b.jaegers@students.uu.nl).

 

Groetjes,

Lisa, Naomi en Anne