Humanities Honours Blog

Actualiteit

3 juni 2023
Haarlem

Haarlem Trip

Beste Honoursstudenten,

 

Nu de dagen warmer worden, nadert voor velen van ons het einde van onze bachelorstudie en daarmee helaas ook van het honoursprogramma. In het kader van een laatste samenzijn waarbij we elkaar allemaal weer kunnen zien, wilden we voor jullie een laatste speciaal uitje organiseren. Daarvoor willen we op 3 juni naar Haarlem om de historisch belangrijke en adembenemende Bavo kerken te bezoeken. Deze excursie is georganiseerd vanuit HHP Geschiedenis en Kunstgeschiedenis maar open voor alle honoursstudenten!  Dit zal niet alleen een mooie gelegenheid zijn om het prachtige Haarlem te bezoeken en de grootsheid van de Bavo kerken te aanschouwen, maar ook om elkaar bij te praten over alle verschillende inspanningen van de afgelopen maanden. Dus als je die dag niets gepland hebt, kom dan vooral! Meld je graag aan via onderstand link.

 

Groetjes,

 

Haarlem commissie

 

___

 

 

Dear Honors students,

 

As the days are getting warmer, for many of us, our Bachelor studies and, with it, unfortunately, the honours program are nearing the end. As part of wanting to have one last get-together where we can all see each other again, we wanted to organise one last special trip for you guys. For that, we want to go to Haarlem on June 3rd to visit the historically important and breathtaking Bavo churches.  This excursion is organised by HHP History and Art History but is open to all honours students!

This will be a great opportunity not only to visit beautiful Haarlem and gauge at the grandeur of the Bavo churches but also to catch up with all the different endeavours everyone has been up to in the past months. So if you do not have anything planned that day, do come!

 

We are looking forward to all your sign-ups (via the link below) and to seeing you all again soon,

 

Best,

 

Haarlem committee

 

Sign up link:

https://forms.gle/oFnHywhcjaXWdHdN9

 

Let op / Attention:

We do ask for a small individual contribution of 5 EUR per person for the entry fees of the churches